Ταξίδι στην έμπνευση

ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΡΟΣ
ΤΗΛ. 2281084356

ΔΩΜΑΤΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Επτανήσου 31, Ερμούπολη (Σύρος)

Ένας μαγευτικός καμβάς χρωμάτων

Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε να ανακαλύψετε το ξεχωριστό κατάλυμα μας στη καρδιά της Ερμούπολης, τη νεοκλασική Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

 

Το Boutique Florence είναι ένα κόσμημα της Μπαρόκ αρχιτεκτονικής, που συνδυάζει μια ιδανική τοποθεσία, μια ξεχωριστή διακόσμηση και θέα στο λιμάνι της Σύρου. Ένα παλιό αρχοντικό, πλήρες ανακαινισμένο, ανοίγει τις πόρτες του για να προσφέρει στους καλεσμένους του μια αποκλειστική, εναλλακτική και χαλαρή εμπειρία διαμονής μέσα στο ειδυλλιακό περιβάλλον της αρχοντικής Σύρου.

 

Η φιλοσοφία μας, εμπνευσμένη από τους ανθρώπους μας, είναι να προσφέρουμε γνήσια και άριστη φιλοξενία.

Ταξίδι στην τέχνη

Ξενοδοχείο

Χρώμα & Φως

Τo Boutique Florence είναι ένα παλιό αρχοντικό με μπαρόκ διακόσμηση, γεμάτο από χρώματα, φως, αντιθέσεις, κίνηση και πληθωρικές λεπτομέρειες.

 

Ο ανακαινισμένος εσωτερικός χώρος με μπαρόκ σχεδίαση είναι η ιδιαιτερότητα του ξενοδοχείου μας που καθορίζει τις αξίες μας: ποιότητα, διαφάνεια, σεβασμός στη διαφορετικότητα, πάθος, ομαδική εργασία, υπερηφάνεια και θετικότητα.

 

Στοχεύουμε στην παροχή ποιοτικών παροχών και σε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας!

ΔΩΜΑΤΙΑ

- Μπαρόκ Άνεση -

Τοποθεσία

Ιδανική Τοποθεσία

Το στοιχείο που μας διαφοροποιεί, είναι η τοποθεσία μας. Ιδανική για να ανακαλύψετε την καρδιά της Σύρου, την Ερμούπολη.

 

Προσφέροντας μια πανοραμική θέα στο λιμάνι του νησιού ή στα στενά δρομάκια της Ερμούπολης, το ξενοδοχείο Boutique Florence, βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της Σύρου όπου μπορείτε να απολαύσετε τα ψώνια σας και να επισκεφθείτε το εντυπωσιακό Δημαρχείο, στην πλατεία Μιαούλη και το Θέατρο Απόλλων, που είναι η μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου.

Ταξίδι στη μοναδικότητα

MOMENTS

- info -

Καλώς ήρθατε

x

Θα είναι χαρά μας να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες σας.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες.

Η ρεσεψιόν λειτουργεί καθημερινά από τις 9.00 ως τις 14.00 και 17.00 - 21.00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύρος

x

Κοντά σε όλα τα αξιοθέατα: Η ιδανική τοποθεσία του Boutique Florence στο κέντρο της πόλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
elGreek