Τοποθεσία

In the heart of the downtown while enjoying the tranquility of the area, the view of the sun set behind the neoclassical buildings of Hermoupolis will offer you a magical and an unforgettable moment. Come to experience it!

Photo Gallery

Η Τοποθεσία

Ιδανική Τοποθεσία

Το στοιχείο που μας διαφοροποιεί, είναι η τοποθεσία μας. Ιδανική για να ανακαλύψετε την καρδιά της Σύρου, την Ερμούπολη.

 

Προσφέροντας μια πανοραμική θέα στο λιμάνι του νησιού ή στα στενά δρομάκια της Ερμούπολης, το ξενοδοχείο Boutique Florence, βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της Σύρου όπου μπορείτε να απολαύσετε τα ψώνια σας και να επισκεφθείτε το εντυπωσιακό Δημαρχείο, στην πλατεία Μιαούλη και το Θέατρο Απόλλων, που είναι η μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου.

 

Το ξενοδοχείο, βρίσκεται μόνο λίγα μέτρα μακριά από το λιμάνι της Σύρου. Περπατώντας κατά μήκος του λιμανιού, θα απολαύσετε τη θέα των δυο λόφων που δεσπόζουν η καθολική εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και η ορθόδοξη της Ανάστασης, θα μυρίσετε την παραδοσιακή κουζίνα και θα νιώσετε την ζεστή αύρα του ήλιου και της θάλασσας.

 

Μέσα στην καρδιά της πόλης, όσο απολαμβάνεις την ηρεμία της περιοχής, ο ήλιος δύει πίσω από τα νεοκλασικά κτήρια της Ερμούπολης , μπροστά από το Boutique Florence, προσφέροντας μια μαγευτική και αξέχαστη εμπειρία. Ελάτε να τη ζήσετε!

Η Σύρος

Μικρό νησί, μεγάλη ιστορία

Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η Σύρος, αποπνέει μια αύρα νεοκλασικού ρομαντισμού. Μπορείτε να περπατήσετε ανάμεσα στα στενά δρομάκια μέσα από τις γραφικές γειτονιές, να ανακαλύψετε εικόνες και εμπειρίες μιας περασμένης εποχής. Είναι μια κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα με αξιόλογα μουσεία, όμορφες Ορθόδοξες και Καθολικές εκκλησίες, παλιά αρχοντικά και μια αγορά γεμάτη χρώματα και εδέσματα.

 

Αποτελεί ένα υπαίθριο μουσείο που αξίζει να εξερευνήσετε καθώς και την Άνω Σύρο, την παλιά πόλη-κάστρο που χτίστηκε για να προσφέρει προστασία από τους πειρατές. Η Ερμούπολη προσφέρει και πληθώρα επιλογών για φαγητό, διασκέδαση και χαλάρωση σε καφέ, εστιατόρια και μπαρ, ικανοποιώντας όλα τα γούστα.

 

Οι παραλίες της Σύρου είναι μερικές από τις ωραιότερες παραλίες των Κυκλάδων που ικανοποιούν τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες όλων των ταξιδιωτών. Η Σύρος είναι ένας προορισμός για να απολαύσετε ένα ταξίδι στην ιστορία και να νιώσετε ζωντανοί.

elGreek